Inför Borgebys utställning

Hej Kära läsare!
Våren har satt igång nu här i Skåne. Ljuset är fantastiskt att sitta och måla i och jag vill dela med mig av min sjudande entusiasm inför kommande utställning. Men även tacksamheten för allt fantastiskt som hänt mig sen målarstarten i januari 2018.

Det känns som all den här härliga utvecklingen hade sitt ursprung i då jag började måla. Min kvinnlighet vaknade efter att ha slumrat mer eller mindre i tjugo år! Övervikt började rinna av mig med lättsamhet och kreativa kraften inom mig fullkomligt började bubbla och nu är den som ett vulkanutbrott som inte ser sitt slut detta århundrade i alla fall!

Som grädde på moset mötte jag mitt livs stora kärlek i november 2018. Kary, som han heter, har konsten och kulturintresset med i ådrorna så vi har himla kul med detta konstnärliga uttryck. Vi samarbetar med stor entusiasm kring den här utställningen på det romantiska slottet Borgeby. Det är faktiskt Kary som skapat den här hemsidan.


Det jag ställer ut är både det jag har målat och som är nyskapat och hänger på väggarna i min atelje i köket.
Det spirituella och drömska är själva nerven i mitt konstnärliga uttryck. Men även den sensuella aspekten är viktig, liksom naturen och kraftdjuren såsom hästar, fjärilar och fåglar.
Jag hoppas jag kan förmedla känslan av att du som läsare har en outsinlig källa av vibrerande potential inom dig och att detta iscensätts genom fokus och ett glatt barnasinne av frihet, så du kan känna att du är formaren av din egen upplevelse. Det är svårt att beskriva i ord egentligen och behöver upplevas själv för att förstå. Känner du lusten eller nyfikenheten så förse dig med block, canvas och färger och dra några ackord. Notera hur du känner dig. Följ med i känslan bara. Se vart vägen tar vägen bara….
Nu vill jag önska Dig en Mysig Påsk och så vore det kul om vi ses i Borgeby….;)

Lämna ett svar